Onze eigen kleurlijn in het interieur

Zweedse vintage meets eigen kleurlijn

Kleur, behang, interieur en meubels In deze prachtige oude woning met oude elementen mochten wij onze eigen kleurlijn gebruiken, de meubels (deels) veranderen en behang gebruiken. De kleuren die gebruikt zijn versterken de oude elementen van het huis. Bijvoorbeeld de prachtige oude tegels achter de kachel. Door Oker10 er omheen te gebruiken “springen” de tegels er uit. We moesten rekening houden met de rode vloer, een kleur die zeer bepalend is. De meubels (deels uit Zweden) passen goed bij de nieuwe bank, geschilderde kast en de keuken die al aanwezig was maar ook geschilderd mocht worden. De woning verder aangekleed met kussens, servies, bloemen en Zweeds design. Kleuren die we gebruikten: Jeltes Grien, Oker 10, Beppes Blauw en Brechts Groen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *