ByAlberts al 150 jaar een begrip in Friesland! Maak kennis met Greet!

BY ALBERTS is het bedrijf op interieur en kleurgebied, vakmanschap met de visie om een fijne en tijdloze interieur te creëren die lang mee gaat.

Greet Alberts

Hej Hej! Ik ben Greet Alberts, midden 40, woonachtig in het prachtige stadje Workum aan het Ijsselmeer. Ik mag mijzelf na ruim 25 jaar ervaring kleurspecialist noemen en doe dit zowel in de winkel als op locatie. Ik heb mijn eigen unieke tijdloze kleuren ontwikkeld (met eigen namen) en ben een toonaangevend verkoper van de prachtige Zweedse behangen, Engelse behangen, wandbekleding van Arte maar ook de behangen die op dit moment de trend zijn verkoop ik. Naast de ruime keuze behang en verf (kleuren) verkoop ik ook Zweedse vintage meubels die ik uit Zweden importeer, het prachtige merk HK Living, Madam Stoltz en Stromshaga. Dit alles bij elkaar maakt by Alberts een uniek concept.

Sinds 2013 ben ik trotse eigenaar van het familie bedrijf. Het bedrijf wat startte in 1894. Al generaties lang zijn wij bezig om ontroerend goed te (verf)fraaien. Samen met onze plaatselijke vakmensen kunnen we een totaalplaatje maken. Woonhuys Dirk voor de vloeren en gordijnen, een aantal schilders en timmerlieden voor de rest.

“ik wil dat je een plek hebt om op te laden en tot rust te komen, met mooie kleuren en behangen, ingerichte ruimtes die overzichtelijk zijn, ruimte en sfeer geven”